Genieten van een speciaalbiertje

Genieten van een speciaalbiertje

Ik mag graag eens een speciaalbiertje drinken, met name een La Chouffe is voor mij geen straf. Toen ik op oudjaarsdag door de Jumbo liep zag ik deze fles staan en twijfelde ik dan ook geen seconde om ‘m te kopen. Diezelfde avond hebben mijn vader en ik heerlijk genoten van dit speciaalbiertje. Uiteraard kon ik het niet laten om hier een foto van te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.