3/365 Op Marktplaats die handel!

3/365 Op Marktplaats die handel!

Gezien de drukte van mijn studie en andere bezigheden kom ik amper toe aan het lezen van andere boeken dan nodig is. Het ‘stapeltje’ boeken dat ik niet lees (en ook niet meer van plan ben te gaan lezen) ligt toch maar in een lade op mijn kamer, dus ben ik gisteren begonnen met de boeken op Marktplaats te zetten. Zonet heb ik het klusje afgemaakt, ik ben benieuwd of er nog wat aan te verdienen valt…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.