7/365 Schatten op je kamer

7/365 Schatten op je kamer

Een aantal jaren geleden heb ik behoorlijk zitten te schuiven met meubels in mijn kamer bij mijn ouders thuis. Tijdens die periode zijn er 2 Ikea-kastjes in een hoekje van de kamer verdwenen en heb ik ze nooit meer open gemaakt. Althans, tot afgelopen kerstvakantie. Ik was wel erg nieuwsgierig naar wat er ook alweer in zit en vond daar onder andere dit slakje. Volgens mij heb ik dat ooit eens van mijn opa en oma gekregen, maar zeker weet ik het niet. Nu heeft het in ieder geval een plekje op mijn kamer in Groningen gekregen.

Advertenties

Een gedachte over “7/365 Schatten op je kamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.