10/365 Oost west, thuis best

10/365 Oost west, thuis best

Toen ik vanmiddag thuis (in Joure) kwam lag onze poes nog lekker te slapen. Niet lang daarna had mevrouw honger en ging ze wat eten. Zolang ze al bij ons woont gaat ze na het eten altijd even in de vensterbank zitten en toen zag ik dit plaatje voor mij. Ik deed een extra lichtje aan en pakte de camera waarna ik deze foto maakte. Fototechnisch vind ik ‘m waardeloos, maar over de compositie ben ik wel tevreden. Het blijft lastig om (huis)dieren te fotograferen…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.