12/365 Twee minuten

12/365 Twee minuten

Aangezien het tanden poetsen bij jonge kinderen vaak een probleem is kwam mijn vader op een dag met dit ding van het werk thuis (geen idee hoe ik het moet noemen, tandenpoetswijzer ofzo?) Maar afijn, op dat ding staan alle handelingen die je moet verrichten en in welke volgorde dat moet gebeuren. Om er voor te zorgen dat kinderen er ook daadwerkelijk gebruik van gaan maken zit er een zandloper op. Twee minuten, zo lang moet volgens dit ding een tandenpoetsbeurt duren. Blijkbaar heeft het geholpen, want van gaatjes in mijn gebit is nog nog nooit sprake geweest… *klopt af*

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.