14/365 Check check check, 1 2 3

14/365 Check check check, 1 2 3

Toen ik mijn Canon 60D kocht en ook wou gaan filmen, kon een microfoon uiteraard niet ontbreken. Aangezien mijn verstand van die dingen 0 was heb ik achteraf gezien ook totaal de verkeerde microfoon aangeschaft (namelijk een stereo ipv een gerichte) Maar afijn, deze kan dus wel op marktplaats aangezien ik geen raadsvergaderingen en dergelijke opneem.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.