15/365 Verhuisplantje

15/365 Verhuisplantje

Toen ik voor het eerst op mijzelf ging wonen kocht ik dit plantje voor op mijn zolderkamer in Loosdrecht. Sindsdien heb ik het plantje omgedoopt tot mijn verhuisplantje. Ik moet de adressen er eigenlijk nog eens op schrijven oid, maar dat komt nog wel. De route die het tot nu toe heeft afgelegd: Loosdrecht – Joure – Groningen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.