21/365 Lekker eten van de Lidl

21/365 Lekker eten van de Lidl

Nadat ik vanmorgen het tentamen JMT had gemaakt ben ik naar de Lidl gegaan om boodschappen voor deze week te doen. Ik zag daar in de vriezer zalmfilet met spinazie in bladerdeeg en twijfelde geen seconde; dit moet ik eens proberen. Het was erg lekker, maar ga het denk ik een volgende keer proberen het zelf te maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.