22/365 Groninger museum

22/365 Museum Groningen

Aangezien mijn inspiratie hier even op was, besloot ik mijn statief en cameraspullen te pakken richting het Groninger museum te fietsen. Jammer genoeg was het wat mistig, maar dat geeft zo ook weer een effect. Ik ga zeker vaker ’s avonds fotograferen en vooral met lange sluitertijden werken want dat bevalt mij wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.