Photoshop experimentje

Photoshop experimentje

Welkom op mijn kamer! Ik had het al een aantal keren op facebook voorbij zien komen, mensen die zichzelf meerdere malen in een foto hebben gefotoshopt. Het idee van deze foto ligt er al een aantal maanden, maar genoeg groothoek ontbrak nog. Aangezien ik nu een fullframe camera heb, heb ik deze foto op 17mm kunnen maken. Het valt mij nog mee hoeveel moeite het bewerken in photoshop heeft gekost 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.