Station Groningen

Station Groningen

Toen ik vorige week nog maar net mijn nieuwe camera had moest ik natuurlijk de enorme groothoek van de combinatie Canon 5DmarkII en de Canon 17-40mm F/4 L uitproberen. De prachtige stationshal van Groningen CS leek mij daar uitermate geschikt voor en dit is het resultaat. Het beeld is natuurlijk enorm vertekend, maar ik vind het ook wel weer wat hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.