29/365 ACDC poster

29/365 ACDC poster

Enkele weken geleden kwam ik deze ACDC poster op internet tegen en ik moest ‘m op mijn kamer hebben. Helaas bleek de afbeelding alleen maar bij Fine Art America in fatsoenlijk formaat te krijgen zijn, dus moest ik er even op wachten. Vandaag kreeg ik de poster (op fatsoenlijk papier en echt mooi afgedrukt) binnen en heb ik ‘m gelijk in een lijst gedaan en opgehangen. Zie hier het resultaat, ik ben er in ieder geval erg blij mee!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.