30/365 Van Olsttoren

30/365 Van Olsttoren

Uitstelgedrag, geen zin, Breaking Bad, uitrusten; waar het op neer kwam is dat ik vandaag de hele dag bezig ben geweest die al eerder af had kunnen zijn, maar afijn. Rond de klok van 18u ben ik maar naar school gegaan om de opdracht eindelijk in te leveren. Aangezien ik nog geen foto voor vandaag had heb ik mijn camera maar meegenomen en geprobeerd op het schoolterrein een foto te maken. Deze fontein staat voor het gebouw waar ik het meeste college heb. Helaas is de fontein wat overbelicht en is de compositie totaal verkeerd. Achja, het kan niet altijd feest zijn :’)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.