55/365 Mobiel kapot

55/365 Mobiel kapot

De laatste tijd hoorde ik niemand meer als ik belde of gebeld werd waarna ik maar eens ging googelen wat het kon zijn. Ik kwam al snel tot de conclusie dat de kans groot was dat de ‘oorspeaker’ kapot is. Vanmiddag heb ik mijn Sony Xperia Z naar de winkel gestuurd, gelukkig had ik mijn oude HTC Sensation XE nog liggen en moet ik het daar de komende tijd maar mee doen. Iets met een paperclip en een kwijtgeraakt volumeknopje -_-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.