61/365 Kamer opruimen

61/365 Kamer opruimen

Omdat er op mijn kamer in de hoek plaats gemaakt moest worden was mijn grootste taak dit weekend het opruimen van mijn kamer. Tijdens het leeghalen van deze kast kwam ik een gekafte jeugdbijbel tegen met voorin onder andere deze foto. Blijkbaar was ik vroeger niet zo dol op heksen :’) De foto’s is gemaakt tijdens onze vakantie in Braunlage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.