63/365 Stadswandeling

63/365 Stadswandeling

Aangezien het prachtig weer is en ik nog een lampje bij de Ikea wou halen ben ik met mijn camera naar de Ikea gelopen. Tijdens de wandeling had ik weer een typisch gevalletje van ‘ik zie het plaatje al helemaal voor mij’. Ik liep langs een weg en zag hoe alles precies goed stond en aarzelde ook niet om een foto te maken. Ik vind dit weer een goed voorbeeld van de prachtige combinatie van fullframe en tele.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.