72/365 Heerlijk zo’n fotoboek

72/365 Heerlijk zo'n fotoboek

Vind je niet? Ik mag in ieder geval graag een fotoboek erbij pakken en er in kijken. Herinneringen ophalen en die tijd nog weer eens een beetje beleven. Meestal zet ik de foto’s op mijn NAS en blijven ze daar staan. Een fotoboek pak ik er zo af en toe weer eens even bij, heerlijk! 🙂 Dit fotoboek is van mijn stage en werk bij PREMtime (NTR)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.