79/365 Lekker zonnen in de kas

79/365 Lekker zonnen in de kas

Omdat ik mijn weekend-ov in een week-ov heb veranderd en ik nog het een en ander voor dit weekend moet voorbereiden besloot ik vandaag weer naar Joure te vertrekken. Buiten is het, op zo af en toe een fris briesje na, heerlijk warm en dat betekent dat het in de kas nog veel warmer is. Ik kwam thuis en zag het raampje openstaan, niet veel later zag ik poes alweer heerlijk van het zonnetje genieten. Hopelijk houden we dit weer nog wat langer, want dat is voor mij ideaal aangezien ik met mijn week-ov eens lekker door Nederland wil gaan reizen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.