80/365 Bakken voor de visite

80/365 Bakken voor de visite

Alhoewel ik mijn verjaardag vorige week met mijn vrienden uit Joure gevierd heb, is de pret nog zeker niet voorbij. Vanavond komen er allerlei vrienden van scouting op visite en uiteraard moet er gebak komen. Omdat ik niet weer met boterkoek aan wil komen zetten heb ik voor vanavond wat nieuws in petto. Het is voor mij ook een experiment, dus ik ben benieuwd hoe het wordt…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.