82/365 Verjaardag!

82/365 Verjaardag!

Alhoewel ik mijn verjaardag al met mijn vrienden uit Joure en met mijn scoutingvrienden had gevierd, was ik 23 maart toch echt jarig. Traditioneel getrouw vier ik op zondag mijn verjaardag met mijn familie. Zoals altijd kreeg ik van oma Netty een zelfgemaakt kaartje 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.