87/365 Het zakmes (nee, niet de film)

87/365 Het zakmes (nee, niet de film)

Toen ik mijn verjaardag met scoutingvrienden vierde hoorde ik dat ik nog een cadeau tegoed had. Vrijdag was het dan zover en kreeg ik een prachtig mes. Geen onhandige multitool, maar een solide en scherp mes. Nu kan ik eindelijk eens op een fatsoenlijke manier hout bewerken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.