92/365 Muziek luisteren zoals het hoort

92/365 Muziek luisteren zoals het hoort

Voor de kinderen onder ons; kennen jullie dit medium wel? De LP, bijna uitgestorven in begin jaren 90 maar sinds een aantal jaren weer volop in gebruik. Ook ik mag graag nog eens een LP draaien, op een of andere manier klinkt het toch beter. Mijn collectie platen is is niet groot, maar groeit om de zoveel tijd weer een beetje. Zo heb ik voor mijn verjaardag deze LP van ACDC gekocht, een live concert uit 1991.

Een gedachte over “92/365 Muziek luisteren zoals het hoort

  1. Leuke foto, geeft mij weer beetje inspiratie. Op mijn flickr heb ik ook aantal soortgelijke foto’s staan. Verzamelbeursen of rommelmarkt zijn mooie plekken om goedkoop collectie uit te breiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.