94/365 Dagje weg

94/365 Dagje weg

Vandaag was dan eindelijk de open dag van Windesheim in Zwolle. Uiteraard hebben we bij de opleiding journalistiek gekeken en met succes, ik heb mij ingeschreven. De kans dat ik word toegelaten is behoorlijk groot en als het goed is heb ik eind april meer zekerheid. Bijkomend voordeel is dat ik voorlopig nog lekker in Groningen kan blijven wonen. Ik houd Kamernet in de gaten en wanneer ik een pareltje van een woning voorbij zie komen ga ik ervoor 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.