104/365 2 manieren om te relaxen

104/365 2 manieren om te relaxen

Aangezien ik alleen nog maar ’s weekends thuis woon en mijn ouders een infraroodkabine (met lavazand) hebben gekocht werd er al snel bepaald dat het apparaat op mijn kamer geplaatst moest worden en zodoende. Nou kan ik overdag wel een foto maken, maar ’s avonds vind ik het er toch veel leuker uitzien 🙂

Advertenties

Een gedachte over “104/365 2 manieren om te relaxen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.