120/365 De avondtrein

120/365 De avondtrein

1 voordeel van naast het spoor wonen is dat je niet helemaal naar het station hoeft om een foto van een trein in de avond te maken. M’n raam open, camera op statief en net zolang wachten totdat er een trein aankomt. Ik vind het eindresultaat niet slecht geworden, vooral die oplichtende bloemetjes vind ik erg leuk 🙂 Tevens heb ik bij deze besloten te stoppen met het 365 dagen project. Ik merk dat ik minder plezier in het fotograferen krijg.  Uiteraard blijf ik nog gewoon foto’s op deze website zetten, alleen wat minder frequent 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.