De Ad Legem kroegentocht

De Ad Legem kroegentocht

Woensdags op stap is iets wat bij mij zelden voorkomt. Aangezien ik werd gevraagd om tijdens de kroegentocht van mijn studievereniging te fotograferen, en ik dit uiteraard graag wilde doen, was het moment daar dat de vaste stapavond met een dag vervroegd werd. Een zeer geslaagde avond kan ik het zeker noemen, ook heerlijk om te merken dat het fotograferen op dergelijke avonden mij steeds beter afgaat 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.