Mijn oom in zijn werkplaats

Mijn oom in zijn werkplaats

Vanochtend ging ik bij mijn oom in zijn werkplaats langs om wat foto’s voor zijn nieuwe website te maken. Zwart-wit vond ik bij deze foto beter passen dan kleur. Wat vinden jullie van de foto? Ik ben in ieder geval erg benieuwd hoe de website er uit komt te zien!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.