Scouting helpt tijdens Natuurwerkdag

Ik had het de afgelopen jaren al vaak voorbij zien komen en mijn moeder raadde het aan om zeker eens met de scouting te gaan doen, dus heb ik de knoop doorgehakt en het idee bij mijn mede-leiding gedropt. Ze vonden het een erg leuk idee en naar wat heen en weer gemail met de organisatie was het zaterdag 1 november zover. Naast de meeste kinderen gingen ook een hoop ouders, leiding en een explorer mee naar de Groenedijk vlakbij Sneek. Ondanks dat 1 hele dag wat te lang bleek te zijn voor de kinderen (7-11 jaar) was de dag zeer geslaagd. Uiteraard heb ik mijn camera meegenomen en met name de eerste helft van de dag foto’s gemaakt. Volgend jaar zeker weer!

_MG_9272 (Kopie)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.