Poes is er niet meer

Woensdag 3 december hebben mijn ouders onze poes moeten laten inslapen, omdat haar onderlichaam ineens verlamd was en gezien haar leeftijd (15,5) verdere medische ingrepen niet veel zin meer zouden hebben. Helaas kon ik er niet bij zijn en heb ik dus ook geen afscheid kunnen nemen, maar de mooie herinneringen zullen zeker blijven. Het altijd op schoot willen zitten, het pratend miauwen, altijd wakker worden als ik thuis kwam van het stappen en nog even op schoot komen zitten: ik zal het vreselijk missen. Een vervanger komt er zeker niet, want een poes met zo’n karakter ben ik nog nooit tegengekomen en verwacht ik ook niet tegen te komen.

_MG_8502fs (Kopie)

Ik mag graag eens een rondje door de Wereldwinkel maken en aangezien ik er laatst langs fietste kon ik het niet laten om binnen te kijken. In de Wereldwinkel kwam ik dit beeldje tegen, het staat voor (vriendschappelijke) verbondenheid. Eens kijken of ik al het treurige gedoe zo een plekje kan geven 🙂

_MG_0784 (Kopie)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.