Nieuwsfoto’s op school maken – ING pinautomaat sluit

Helaas wordt er binnen de opleiding journalistiek op het Windesheim niet veel aandacht gegeven aan journalistieke fotografie, althans in het eerste jaar. Toen we een mailtje kregen waarin stond dat we een camera mee moesten nemen vond ik dat dan ook niet bepaald vervelend. Na een uitleg, discussie en presentaties over de World Press Photo gingen we zelf aan de slag. Mijn groepje besloot om de foto gewoon lekker op school te maken en verrassend genoeg was er genoeg nieuws te vinden. Naast de aankondiging van het debat over Charlie Hebdo, stond er boven de pinautomaat dat deze ging sluiten. Behoorlijk nieuws, aangezien je in het Windesheim Café niet kunt pinnen. Ik heb geprobeerd op de manier waarop ik de foto gemaakt heb meerdere dingen uit te drukken, hopelijk is het een geslaagde journalistieke foto geworden. De foto is uit de hand genomen, want ik had helaas geen statief bij mij.

_MG_4123 (Kopie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.