Publicatie fotoreportage in Lichtpunt magazine

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van twee studentes journalistiek. Of ik mee wilde gaan naar het Thomashuis in Ruinerwold om daar foto’s te maken voor het magazine Lichtpunt dat de studentes realiseren. Ik vond het zeker een leuke uitdaging, want mensen met een verstandelijke beperking had ik nog nooit gefotografeerd. Inmiddels is het magazine klaar en ik ben zeer tevreden over het resultaat. De foto op de cover, alle kleurenfoto’s bij de reportage over het Thomashuis en de foto op de achterkant heb ik gemaakt. Het magazine kunnen jullie hieronder doorbladeren, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.