Lezing van Jimmy Nelson

Enkele weken geleden werd ik benaderd door een student van ROC Friese Poort, ‘heee, ik heb een leuk berichtje voor je!’. Ze had het voor elkaar gekregen om topfotograaf Jimmy Nelson, bekend van o.a. Before they pass away,  naar haar school te halen. Ik werd ook uitgenodigd en daar zei ik zeker geen nee tegen. Gewapend met mijn camera en uiteraard het fotoboek, á 5,68 kg, ging ik voor het eerst sinds tijden naar mijn oude school in Drachten. Ik vond het een zeer inspirerende lezing en het heeft mij zeker aan het denken gezet, wellicht zelfs wat inspiratie opgeleverd. Alle foto’s die ik heb gemaakt kunnen jullie op mijn Flickr-pagina bekijken. De lichtomstandigheden waren niet helemaal optimaal, dus de foto’s bevatten helaas wat meer ruis dan gehoopt.

_MG_6396 (Kopie)

2015-04-16 18.52.52
Uiteraard heb ik mijn fotoboek laten signeren 🙂
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.