Studentenpastoraat Windesheim Zwolle

Via via kwam ik een tijdje geleden in contact met studentenpastor drs. Martin Jans van o.a. hogeschool Windesheim te Zwolle. Hij vroeg mij of ik de startbijeenkomst ‘God is a DJ’ wilde fotograferen en zo doende heb ik dat op 29 april gedaan. De dag begon met een dienst, waarna de geïnteresseerden een aantal workshops konden volgen. Deze werden geheel zelfstandig gedaan. Zo kon men onder andere aan een rad draaien en kregen zij hierdoor een gespreksonderwerp aangereikt. Vervolgens ging de persoon naast iemand op een bank zitten en over dat onderwerp in discussie.  Enkele algemene foto’s mocht ik van de heer Jans publiceren, bekijk ze hieronder.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.