Oldtimerfestival Vroem Joure

Afgelopen zaterdag vond in Joure het oldtimerfestival Vroem plaats en traditiegetrouw reden vrienden van mij met hun oldtimers mee. Voor deze gelegenheid heb ik mijn werkzaamheden als leiding bij de scouting afgezegd en ben ik met hen meegegaan. Veel foto’s heb ik niet gemaakt, want het weer werd op een gegeven moment niet zo fantastisch.

_MG_8968 (Kopie)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.