Ongestoord een krantje lezen

Gisteren vierde ik met mijn familie het 60-jarig huwelijk van mijn opa en oma. Dit deden wij op het Landgoed Nienoord in Leek. Een onderdeel van dit feestelijk gebeuren was een rondleiding in het kasteel en tijdens de rondleiding zag ik een oudere man ongestoord lekker een krantje lezen. Het zag er zo prachtig uit, ik kon het niet laten om er een foto van te maken 🙂

_MG_0056 (Kopie)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.