Introductiekamp studievereniging Waltertje

Tijdens mijn studie journalistiek heb ik een aantal keren voor studievereniging Waltertje gefotografeerd en zodoende kreeg ik de eer om het introductiekamp op de gevoelige plaat vast te leggen. Maandag 31 augustus was het zover en voor ik het wist was het donderdag en dus alweer het einde van een prachtig kamp. Ik kon allerlei kanten op qua fotografie en heb veel geleerd. Hieronder kun je een compilatie van de gehele week zien. Wil je alle foto’s zien en downloaden? Kijk dan op mijn Flickr pagina voor de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

_MG_9543 (Kopie)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.