Nieuwe studio achtergrond, nieuwe mogelijkheden!

Ruim een half jaar geleden kocht ik een Falcon Eyes studioflitserset en sindsdien heb ik er, zeker in zakelijke zin, veel gebruik van gemaakt. Een eigen studio achtergrond was nog niet nodig, maar afgelopen weekend heb ik dan toch maar de stap gezet om een eigen studio achtergrond aan te schaffen. Het biedt veel extra mogelijkheden en dat is op dit moment zeker handig. Hoe zich dat in zakelijke zin uit, daarover ben ik nog druk aan het nadenken en uitwerken. Vandaag kwamen de spullen in ieder geval binnen en heb ik maar eens een zakelijk zelfportret geschoten. Houd mijn websites en Facebook in de gaten, binnenkort ga ik wat specifieker diensten aanbieden…

IMG_9729logo (Kopie)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.