Trouwerij op een mooie herfstdag

Een trouwerij mogen fotograferen is niet alleen erg leuk, maar ook een eer die gepaard gaat met een grote verantwoordelijkheid. Eind oktober stond er na tijden geen bruiloft gefotografeerd te hebben eindelijk weer een bruiloft op de planning. Wat was het weer een feest, wat was het wederom fantastisch om te doen. De klanten waren zeer tevreden en hebben mij toestemming gegeven om enkele foto’s te publiceren.

Gaat u trouwen en wilt u een professionele fotograaf inhuren die deze dag memorabel vastlegt? Neem dan contact met mij op zodat we uw wensen kunnen bespreken. Naast het standaard pakket is er nog van alles mogelijk, zoals bijvoorbeeld het maken en gelijk afdrukken van portretten van uw gasten zodat zij daar een persoonlijke boodschap bij/op kunnen schrijven. Dit stel heeft er voor gekozen geen officiële bruidsportretten te maken, echter zit dit normaliter wel in het standaard pakket. Foto’s zowel in kleur als zwart/wit behoren tot de mogelijkheden. Om een beeld te geven heb ik beide in de diashow verwerkt.

_MG_1396 (Kopie)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.