Turnkamp Sportstad Heerenveen

Voor een vriendin van mij heb ik vandaag in Sportstad Heerenveen enkele portretten en actiefoto’s gemaakt van turnende jongeren. Van vandaag t/m woensdag hebben zij een turnkamp en een leuk aandenken is uiteraard nooit verkeerd. De portretten zijn voor een zwart studiodoek gemaakt en de actiefoto’s zijn in de turnhal gefotografeerd. Bekijk enkele foto’s hieronder.

_MG_4167 (Kopie)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

6 gedachtes over “Turnkamp Sportstad Heerenveen

  1. Heb je ook foto’s van mijn dochter? Zij was ook op het turnkamp. Hoor graag van je. Zij staat op de groepsfoto, 2e rij, 2e van links (roze bovenkant pakje, zwart ondergedeelte). Hoor graag even van je.

      1. Beste Jeroen, ik heb nooit foto’s of mail hierover ontvangen en zie nu pas deze reactie :). Is het mogelijk dat je mij alsnog de foto’s mailt? Mailadres heb ik hieronder ingevuld. Alvast vriendelijk dank!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.