Stamppottocht scouting

Al van jong af aan zit ik op scouting en sinds 2008 geef ik daar ook leiding. Al jaren maak ik regelmatig foto’s, eerst tijdens de opkomsten (omdat ik nog wat bang was om echt leiding te geven) en op een gegeven moment alleen de andere activiteiten. Dergelijke momenten vind ik prachtig om te fotograferen, want het betreft vaak verschillende soorten fotografie. Portretten, natuur, eigenlijk ook journalistieke fotografie, enz.

Om eens af te wijken van de standaard nieuwjaarsreceptie met alleen de 18+ leden, hebben wij dit jaar een nieuwjaarsactiviteit georganiseerd waarbij alle leden en familie van harte uitgenodigd waren. Veel andere scoutinggroepen doen iets vergelijkbaars al jaren, maar beter te laat dan helemaal niet 🙂 Ik fietste langs de route om foto’s te maken en om zo nodig groepjes die verkeerd liepen de goede weg te wijzen. Vanwege de privacy van de leden zet ik hier geen close-ups van de kinderen neer. Hopelijk geeft het jullie een goede indruk van deze zeer geslaagde dag!

Organiseert u een (sport)activiteit en wilt u dit professioneel vastgelegd hebben? Stuur dan een mail naar info@jeroenschaaphok.com zodat we uw wensen kunnen bespreken.

_MG_6853 (Kopie)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.