Een nieuwe investering: Canon 6D

Aangezien mijn Canon 5DmarkII al aardig op leeftijd was en dat steeds beter te merken was, werd het hoog tijd voor een nieuwe camera. Mijn eerste echte grote investering voor mijn bedrijf, iets wat het toch wat definitiever maakt allemaal. De keuze viel al snel op de Canon 6D, wederom een fullframe camera, want dat werkt gewoon ontzettend fijn en levert de mooiste plaatjes op 🙂 Omdat ik mij ook meer op het filmen wil richten heb ik er een extra snelle en grote SanDisk sd-kaart bij gekocht. Aangezien het een behoorlijke investering is, heb ik tevens een EasyCover siliconen hoes om de camera heen gedaan.

Ik hoop ook nu weer fantastische platen voor u te kunnen schieten! Heeft u een professionele fotograaf nodig? Stuur dan een mail naar info@jeroenschaaphok.com met uw wensen en tijden zodat we de mogelijkheden en prijs kunnen bespreken.

IMG_0397 (Kopie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.