Een eigen kantoor/studio

Een belangrijk onderdeel van ondernemen is groeien, want zonder groei sta je eigenlijk stil. Ik deed dit al door mij te verdiepen in nieuwe onderwerpen, te investeren in nieuw apparatuur en mijn klantenkring te vergroten. Over een eigen kantoor/winkelruimte/studio had ik nog nooit nagedacht, simpelweg omdat het op dit moment niet toereikend is. Althans, tot voor kort.

Een kennis attendeerde mij op een voormalige woonboulevard waarvan de bovenste verdieping een nieuwe bestemming krijgt. Allerlei kleine ondernemers kunnen daar per 1 maart een ruimte huren. Door het pand zal een looproute gerealiseerd worden waardoor klanten de mogelijkheid hebben om langs alle ondernemers te wandelen. In het midden komt een grote tafel waar iedereen even een bakje koffie kan drinken. Eerst zal het zal ‘ons gedeelte’ van de winkel op vrijdag, zaterdag en maandagmiddag open zijn. Daarna kijken we rustig hoe alles loopt en kunnen we het aantal dagen altijd nog uitbreiden. Mijns inziens een prachtig concept, een keertje komen kijken leek mij dan ook niet verkeerd en zodoende ben ik afgelopen week langs geweest.

Al vrij snel was ik enthousiast en heb ik de keuze gemaakt om een ruimte te huren. Er moet nog het e.e.a. gebeuren, maar naar verwachting kan ik per 1 maart van start gaan. In eerste instantie zal ik er een combinatie van een kantoor en studioruimte van maken. Een mooie eerste stap naar wat er dan ook maar uit voort gaat komen, toch? 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.