Opening fotostudio: 26 maart 2016

Vanaf vrijdag 4 maart is mijn nieuwe fotostudio geopend! Uiteraard hoort er een actiedag bij en daarom nodig ik u op zaterdag 26 maart uit om langs te komen in Oudehaske. Graag laat ik u mijn nieuwe ruimte zien en vertel ik u over alle mogelijkheden, zowel van fotograferen in de fotostudio als daarbuiten. Tevens geef ik deze dag een gratis fotoshoot* weg! Hiervoor kunt u meeloten door op de actiedag in mijn studio uw gegevens achter te laten. Uiteraard krijgt u van mij een bakje koffie of thee en is er ranja voor de kinderen. Kijk voor meer informatie op het evenement op Facebook of scan de onderstaande QR-code: 12809183_976296279112391_78974638_n

Hopelijk tot de 26e!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Schaaphok

*De fotoshoot bestaat uit het laten maken van 1 portretfoto van de winnaar t.w.v. 60,50 euro. Het portret zal op afspraak in mijn studio gemaakt worden. De winnaar krijgt de foto daarna digitaal in hoge resolutie toegestuurd.

_MG_3395 (Kopie)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.