I love Marmaris collage

Afgelopen zomer heb ik voor I love Marmaris een kleine 6 weken in Marmaris (Turkije) het vakantieleven van de (Nederlandse) jongeren vastgelegd. Van racen op quads tot aan die-hard stappen in Barstreet: ik heb van alles gefotografeerd. Omdat ik in mijn fotostudio graag verschillende foto’s wil ophangen, heb ik van deze grote fotoklus een collage gemaakt. Binnenkort komt ie op 50x70cm in mijn studio te hangen en uiteraard kun je ‘m hieronder alvast digitaal bekijken 🙂

PosterMarmaris50x70v

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.