Trouwreportage 22 april 2016

Het stond al sinds afgelopen zomervakantie op de planning en afgelopen vrijdag was het eindelijk zover, ik fotografeerde de bruiloft van Alex & Ranu! Anders dan bij de bruiloften tot nu toe ging ik ook ’s ochtends bij het bruidspaar langs om onder andere het doen van het haar op de gevoelige plaat vast te leggen. Het weer was prachtig en iedereen genoot volop, het echtpaar is dan ook zeer tevreden over de foto’s. Gaat u trouwen of viert u uw jubileum en wilt u dit gefotografeerd hebben, mail dan uw wensen naar info@jeroenschaaphok.com zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

_MG_4346 (Kopie)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.