Infobijeenkomst sportbeleid gemeente Heerenveen

Een tijdje geleden ben ik opzoek gegaan naar meer uitdaging: de fotojournalistiek. Een voor mij redelijk nieuw fotografiegenre waarmee ik nog veel wil oefenen. Daarom ben ik na gaan denken over hoe ik dit kan doen, het liefst door een groter project dan een paar plaatjes van een evenement schieten voor de krant. Zo doende kwam ik uit bij de gemeente Heerenveen en alhoewel dit natuurlijk niet helemaal journalistiek is, lijkt het mij wel een interessante en toegankelijke weg om het journalistiek fotograferen te oefenen. Mijn plan: het in beeld brengen van beleidsvoering, van het bedenken ervan t/m de uitvoering.

Ik diende een officieel verzoek in bij de bij de gemeente, na een positief antwoord ging ik in gesprek met de communicatie- en bestuursadviseur van de gemeente. Na een aantal opties besproken te hebben kwamen we uit op de komst van een nieuw sportbeleid. Een groot onderwerp waarbij veel mogelijk is. Helaas had ik de eerste stap al gemist, namelijk het enquêteren bij de sportclubs, maar fototechnisch was dat toch minder interessant. Gisteren werden de resultaten gepresenteerd en ging de gemeente in gesprek met de sportclubs tijdens een informatiebijeenkomst in het Abe Lenstra stadion. Bekijk de rest van de foto’s hierrrrr.

_MG_6077 (Kopie)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.