Dorpsfeest Oudehaske

Enkele maanden geleden benaderde ik de organisatie van de feestweek in Oudehaske met de vraag of ik bij wijze van sponsoring tijdens de feestweek kon gaan fotograferen. Want ja, je kunt wel vertellen wat voor kwaliteit foto’s je maakt, maar mensen moeten het natuurlijk gewoon zien (en het liefst wanneer ze er zelf op staan) Als kers op de taart kwamen mijn logo en een apart stukje over mijn nieuwe fotostudio in Oudehaske in het programmaboekje en werd mijn bedrijfsnaam tussen alle sponsoren op het grote sponsordoek gedrukt. Met veel plezier heb ik afgelopen week de feestweek op de gevoelige plaat vastgelegd, jullie kunnen het resultaat via de volgende linkjes bekijken: 

Staat u of uw kind op de foto en wilt u deze foto niet meer gepubliceerd hebben? Stuur dan een mail naar info@jeroenschaaphok.com met de bestandsnaam, dan kan ik de foto verwijderen.

Wilt u een foto graag zonder logo’s afgedrukt hebben? Stuur dan voor 14 juni een mail met de bestandsnaam van de foto’s en vermeld daarbij in welk formaat u ze wilt hebben (op Flickr kunt u de bestandsnaam zien) U kunt kiezen uit de onderstaande formaten op professionele kwaliteit fotopapier: 

  • 10x15cm (€2,50 p.s.)
  • 20x30cm (€7,50 p.s.)

Wilt u de foto op een ander formaat of op bijvoorbeeld canvas afgedrukt hebben? Of ziet u een foto in kleur maar wilt u deze liever in zwart-wit hebben? Laat dat dan weten in de mail, dan kan ik kijken wat het gaat kosten. Een foto digitaal zonder logo’s kopen is niet mogelijk. 

Na 14 juni zal ik de foto’s bestellen, wanneer ik ze binnen heb zal ik dit op mijn facebookpagina melden en kunt u ze in mijn fotostudio ophalen. 

Iedereen bedankt voor de ontzettend gezellige feestweek en hopelijk tot ziens in mijn fotostudio!

FWO-Vrijdag-PannenkoekenEten-7253

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.