Bijna naar Turkije voor I love Marmaris!

Van 9 juli t/m ongeveer 12 augustus zal ik niet in mijn fotostudio zijn, maar hemelsbreed zo’n 2500 kilometer verderop in het prachtige Marmaris. Daar zal ik voor I Love Marmaris in de Nederlands georiënteerde clubs foto’s maken, excursies van GOGO vastleggen en natuurlijk Totally Summer fotograferen. Daarnaast ga ik, anders dan afgelopen zomer, ook veel filmen voor onder andere een aftermovie 🙂 Druk bezig met de voorbereidingen, want wat hier geregeld is scheelt daar maar weer. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Tevens ga ik als ik weer terug ben in Nederland fotograferen tijdens de introweek van alle Groningse studenten, de KEI-week Groningen. Hierdoor zal mijn fotostudio van 9 juli t/m 21 augustus gesloten zijn.

Turkije-Nederland

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.