Voor de eerste keer schoolfoto’s maken

Na de vele voorbereidingen is het morgen eindelijk zover, dan mag ik zo’n 90 leerlingen van OBS Sevenaerschool in Nieuwehorne op de foto zetten. Vanmorgen heb ik alles klaargezet zodat we morgen om 8 uur/ 8:15 uur gelijk kunnen beginnen. Ik heb er zin in! Tevens zal ik met mijn GoPro een timelapse maken, deze heb ik geprobeerd dusdanig te richten dat de kinderen onherkenbaar in beeld komen.

_MG_1401-2.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.