Alles gaat weer z’n gangetje in Marmaris

​Na een lichtelijk gespannen nacht in Marmaris kan ik zeggen dat alles nu weer rustig z’n gangetje gaat. Rond een uur of 1 vannacht zijn de meeste vakantiegangers naar hun hotel gegaan en sloten bijna alle clubs de deuren. Van de schoten op het hotel waar blijkbaar Erdogan verbleef heb ik niets gehoord, net zoals denk ik de meeste toeristen. Gelukkig had ik bij de club waar ik op dat moment was Wi-Fi en kon ik familie en vrienden vertellen dat alles hier goed ging en dat de situatie hier totaal niet te vergelijken was met de beelden van tv over dit incident. Het is even afwachten hoe het hier de komende maand zal zijn. Wij gaan hier gewoon weer verder, net zoals de gasten 🙂 🎉🍻

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.